de vrouw achter pucks planten

yvette
plantenliefhebber

De vraag die mij misschien wel het meest gesteld wordt; Huh? Heet je geen Puck?

Dat klopt!

Mijn naam is Yvette en ik ben een enorme liefhebber van kamerplanten. Toen ik begon met mijn plantenbedrijf – met als doel die liefde voor kamerplanten over te dragen aan anderen – zocht ik natuurlijk een leuke bedrijfsnaam.

Yvette’s Planten? Dat bekt niet helemaal lekker.

Pucks Planten was een snelle keuze daarna, de meisjesnaam die we ooit hadden bedacht in Costa Rica, voordat we kinderen kregen. Inmiddels ben ik keigelukkig met mijn twee boys (Jip & Mees) en is ons gezin compleet. Puck zal dus niet meer geboren worden.

Maar klinkt wel heerlijk als bedrijfsnaam, toch?

Niet Puck?

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close