pucks planten

In de media

Jungle in huis voor iets betere luchtkwaliteit

AD & AD Online – 11 februari 2023

Zet wat sanseveria’s en monstera’s in huis en je bent verzekerd van een gezonde lucht. Dat beweren de etiketten van planten bij tuincentra. Maar is dat wel zo? En hoeveel moet je dan neerzetten?

 

Een artikel van Sandra Moerland.

Artikel Algemeen Dagblad over Luchtzuiverende Kamerplanten
Pucks Planten wordt genoemd in magazine Buitenleven met een workshop over planten bij Dille en Kamille

Je eigen Urban Jungle

Buitenleven Magazine – januari 2023

Wie droomt van een eigen urban jungle kan wel wat groene tips gebruiken. Die krijg je volop tijdens de groene workshop Kamerplanten Verzorging van Pucks Planten.

Eigenares Yvette Smit put uit eigen ervaring: ze woont zelf tussen honderd kamerplanten in hartje Amersfoort. Tijdens deze workshop leer je van alles over de verzorging, het vermeerderen en de plagen van kamerplanten. Als ‘plantendokter’ kan yvette je bovendien  uitleggen waarom die ene plant steeds blad verliest of brui verkleurt. Na afloop krijg je een kamerplant én een werkboek mee naar huis.

Van leek tot expert: Yvette groeide in coronatijd uit tot plantendokter

AD online – 16 september 2022

Een huis vol planten, maar toch niet zulke groene vingers als je dacht? Dan staat plantendokter Yvette Smit voor je klaar. Een zieke plant is met haar hulp zo weer beter en hoeft dus nog lang niet de prullenbak in. „Het geheim is om goed naar je planten te kijken en dan pas te handelen.”

Foto: Ricardo Smit
Foto: Christel Rengers

Groene Vingers kweken in Amersfoort

http://www.tijdvooramersfoort.nl – 5 juli 2022

Ben je een groentje als het om planten gaat? Twijfel je of je groene vingers hebt, maar hou je wel van plantjes in huis? Gaan die van jou steeds dood? Krijgen ze bruine bladeren? Of twijfel je of je te veel of juist te weinig water geeft? In het prachtige Stad van Cahen, middenin de historische binnenstad van Amersfoort, kun je te gekke plantenworkshops volgen. Voor iedereen die groene ambities heeft. Met én nog zonder groene vingers.

Binnenkijken bij Yvette: 'In mijn woonkamer staan meer dan 100 planten'

Indebuurt Amersfoort – 27 juni 2022

Yvette woont samen met haar man Fons en zoontjes Jip (4) en Mees (2) vlak bij het centrum van Amersfoort. Yvette weet alles over kamerplanten en haar hele woonkamer staat er inmiddels vol mee. Hoe dat eruit ziet? Kijk met ons mee!

Yvette met kamerplanten van artikel indebuurt Amersfoort
Foto: Denise Tichelaar
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close